Om oss

En mäklare som hjälper dig hela vägen

Söker du efter mäklare i Gävle som kan erbjuda en helhetstjänst som hjälper dig oavsett om du önskar sälja eller köpa en villa, lägenhet, fastighet eller tomt. Denna helhet omfattar hela processen som många människor upplever som besvärlig kring en bostadsaffär: försäkringar, lånelöfte och bolån, värdering, städning och styling, marknadsföring och så vidare – en helhet inom bostads- och fastighetsförmedling helt enkelt.

Vi visar omsorg om våra kunder varje dag

Varje dag är vi i kontakt med personer som vill köpa eller sälja en bostad. Det finns flera anledningar till detta - men en viktig är att vi tillhör Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och därför styrs av sunda värderingar som närhet, nytta och långsiktighet. Detta är något du garanterat kommer att märka i kontakten med oss. Det är kanske denna omsorg om kunderna som gör att vi är Sveriges ledande kedja av mäklare.

Vårt mål är att vara en ledande fastighetsmäklare i Gävle och hela Sverige och att ge våra kunder trygghet genom bostadskarriären. Kunderna ska välja oss för att vi är engagerade, kunniga och stora med stor lokalkännedom och den största kundnöjdheten i branschen. Trygghet, kunnighet och personligt engagemang är våra ledord i arbetet med kunden.

Hållbarhet i centrum för vår verksamhet

Alla de beslut vi fattar idag kommer att påverka framtiden och våra barn och barnbarn. Genom att ta ekonomisk och social hänsyn i alla led i verksamheten vill vi bidra till en hållbar bostadsmarknad som ger kommande generationer möjligheten att växa och utvecklas i en trygg värld.

En del i hållbarhetsmålen är att stödja FN:s globala mål för en hållbar utveckling och Agenda 2030. Två mål är särskilt relevanta för en hållbar och ansvarsfull fastighetsförmedling – hållbara städer och samhällen och Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt. Såväl i Gävle som i hela landet arbetar vi med dessa grundtankar långt upp på agendan.

Välkommen till din lokala mäklare i Gävle.

Våra kunders trygghet är viktigast för oss