Vi hjälper dig att sälja din fastighet eller tomt i Gävle

Planerar du att sälja en fastighet eller tomt i Gävle?

Vi hjälper dig med glädje! Våra kunniga, erfarna och vänliga mäklare guidar dig genom hela processen – från den kostnadsfria värderingen till tillträdet. Med vår hjälp kommer hela försäljningen bli en enklare historia.

Vill du boka ett första möte, en fri värdering eller veta mer om vad vi kan hjälpa dig med? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast möjligt.


Mäklare Gävle sälja fastighet

Stor erfarenhet av att sälja tomter

Genom åren har vi medverkat till mängder av lyckade fastighetsaffärer – och därmed skaffat oss många nöjda och återkommande kunder.

Vi arbetar alltid med våra kunders bästa i fokus, oavsett om det handlar om att sälja en bebyggd fastighet eller en obebyggd tomt. Kommersiella fastigheter, bostäder eller någon annan typ av verksamhet – oavsett vad syftet är med tomten kan vi hjälpa dig att hitta seriösa spekulanter. Kunskap, förtroende, engagemang och hårt arbete är ledorden som har gjort oss till framgångsrik mäklare i Gävle. Vi kommer att göra allt i vår makt för att hjälpa dig till en lyckad fastighetsaffär.

Vårt mäklarteam består av kunniga och ambitiösa personer som arbetar för att du ska göra en lyckad fastighetsaffär. Med förmågan att se den fulla potentialen i varje objekt optimerar vi varje affär. Vi värnar om våra kunder och känner stor ödmjukhet varje gång vi får förnyat förtroende. Nöjda och återkommande kunder är den bästa reklamen – ringar på vattnet som skapar förutsättningar för en ljus framtid.

Vad påverkar värdet på en tomt i Gävle?

Läget är alltid den största faktorn när det handlar om tomtens värde. Enligt vår erfarenhet finns det alltid möjliga köpare för en tomt – det gäller bara att nå ut till dem på ett bra sätt. Vi har effektiva metoder för marknadsföring samt ett stort nätverk av potentiella intressenter.

Detta påverkar tomtens värde

  • Totalarean

  • Taxeringsvärdet.

  • Eventuella servitut.

  • Eventuella uttagna pantbrev.

  • Möjligheter att bebygga marken

  • Finns det möjlighet till avstyckning?

  • Finns el, fiber och vatten

  • Kommunikationer i närområdet.

  • Befintliga byggnader på tomten.

Sälja fastighet Gävle – så förbereder du dig

Att sälja en tomt kräver inga långa och ansträngande förberedelser. Ofta säljs marken som den är utan några justeringar. Men finns det mycket vegetation och andra hinder som kan skapa problem på tomten så kan det dock löna sig att göra en rejäl röjning. Stora träd, gamla stubbar och gamla stenblock kan det vara värt att ta bort. Detta är dock ett krävande arbete, men vi kan hjälpa dig att få kontakt med en firma som utför markarbeten.

Oavsett om du vill sälja din fastighet eller bara är nyfiken på vad den är värd är du välkommen att kontakta oss. Vi har sålt hundratals fastigheter och tomter i Gävle med omnejd och vet hur man bedömer den lokala marknaden

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi är en ledande mäklare när det handlar om att sälja tomter och fastigheter i Gävle.

 

Redo för en fastighetsaffär? Vi hjälper dig att sälja till ett bra pris!