Vill du sälja din lägenhet eller bostadsrätt i Gävle?

Vi hjälper dig med bostadsaffären!

Är det dags att sälja din lägenhet? Välkommen till Länsförsäkringars Fastighetsförmedling – en mäklarfirma i Gävle som vet vad ett hem betyder och hur man genomför en bostadsaffär på bästa sätt.

Vi har erfarenhet av tusentals lyckade bostadsaffärer och är experter på att sälja bostadsrätter och lägenheter i Gävle med omnejd. Vi hjälper dig genom hela processen när det är dags att sälja en lägenhet.

Kontakta oss för att boka in en kostnadsfri värdering eller om du har några frågor!


Sälja lägenhet Gävle – tre grundläggande steg

När det är dags att sälja en bostadsrätt dyker det alltid upp många frågor. Hur ser marknaden ut? Är det bäst att renovera innan försäljningen? Hur mycket blir över för den nya bostaden.

Hos oss hittar du svaren! När du ska sälja eller funderar på att sälja din lägenhet så finns vi med dig hela vägen. För att du ska hitta svaren på dina frågor snabbare har vi på ett enkelt och överskådligt delat upp dem i tre kategorier: före, under och efter försäljningen. I alla stegen hittar du information om vad du bör tänka på.

Sälja lägenhet Gävle – före

Varje försäljning bör inledas med en värdering, ett val av mäklare och en besiktning. Det är alltid bra att få fram så mycket fakta som möjligt innan försäljningen. Dagens köpare är ofta mycket pålästa och vana att gå på visningar, granska och jämföra de olika objekten. Det gör att första intrycket får stor betydelse och att en homestyling kan göra stor skillnad.

Som sagt – vi inleder processen med en kostnadsfri värdering. Det är mycket fördelaktigt att veta hur marknaden ser ut och vad din lägenhet är värd innan du ska sälja. Anlita oss för värderingen – vi har full koll på Gävle och kan göra en seriös och precis värdering av olika objekt. Om du sedan bestämmer dig för att anlita oss för att sälja din bostadsrätt så skriver vi på ett förmedlingsuppdrag. Ett sådant måste vara påskrivet innan vi får börja arbeta med din bostad. Det är ett kontrakt som innehåller alla detaljer om uppdraget vi ska utföra. Här finns bland annat angivet den lägsta köpeskillingen du accepterar och hur lång tid vi har på oss att sälja bostaden.

Under försäljningen

För att det ska gå så bra som möjligt att sälja din lägenheten gäller det att använda sig av relevanta kanaler. Annonsering, visning, budgivning, kontrakt och handpenning är avgörande steg för att allt ska fungera. Vi hjälper dig att se till att allt sker på ett korrekt sätt – och att du hittar en köpare som är beredd att betala rätt pris.

Det är viktigt att verkligen slå igenom bruset och nå ut till rätt personer vid rätt tillfälle. Därför använder vi oss alltid av många olika kanaler som anpassas efter ditt objekt. Hemnet och liknande sidor, sociala medier, lokalpress – det finns många vägar att hitta en köpare, När du vill sälja din lägenhet i Gävle kan du även använda vår tjänst Bostadssökaren. Där hittar du spekulanter som registrerat sina önskemål, De får omedelbart ett meddelande när en passande bostad kommer ut på marknaden – det kan vara din lägenhet.

Vi erbjuder dessutom tjänster som ger stor räckvidd och en mycket större målgrupp för din bostadsrätt.

Efter försäljningen

När din lägenhet är såld kommer du in i slutfasen. Det är dags att planera flytten, packa och städa ordentligt. Vid tillträdet är vi med dig när du möter köparen och hjälper dig även med deklarationen så att du inte får några problem med skatten.

Låt våra mäklare hjälpa dig att sälja din lägenhet/bostadsrätt, Du kommer inte att ångra dig!

Mäklare Gävle sälja lägenhet

Vi hjälper dig att sälja din lägenhet till ett bra pris