Är du intresserad av att sälja din bostad i Gävle?

Vi hjälper dig att sälja din bostad

Intresserad av att sälja din bostad i Gävle med närområde?

Vi hjälper dig genom hela processen, från värdering till att den nya ägaren tillträder sitt nya hem. Här berättar vi om det mesta du behöver tänka på inför en försäljning.

Kontakta oss för att boka in en fri värdering eller om du har några andra frågor!


Mäklarfirma med tilläggstjänster

En erfaren och kunnig mäklare är alltid viktigt när du ska sälja en bostad. Kunskap, engagemang och en väl utvecklad kunskap vad som händer på den rörliga och föränderliga bostadsmarknaden är faktorer som gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Gävle.

Vi lägger alltid ner hårt arbete för att du ska känna dig nöjd med hela säljprocessen. Det betyder att vi hjälper dig med betydligt mer än bara standardinsatserna för mäklare. Vi är alltid beredda att möta de varierande önskemål som olika personer har kring en bostadsförsäljning.

Mäklare Gävle sälja bostad

Vi har full koll på Gävles bostadsmarknad

För att ett attraktivt objekt i Gävle verkligen ska nå ut på marknaden är det bara hårt arbete som gäller och våra kunniga och ambitiösa mäklare är inte rädda att jobba några timmar extra för att få till en affär som du blir nöjd med.

Vi ligger i framkant både när det handlar om marknadsföring som verkligen når ut och lokalkännedom – vi känner Gävle lika bra som vår egen innerficka.

Sälja hus i Gävle – steg för steg

Vi börjar med med en kostnadsfri värdering, utförd av en av våra proffsiga och erfarna mäklare. Värderingen är absolut inte bindande, du behöver inte gå vidare med affären om du inte önskar det. Nästa steg att vi gör en genomgång av hur försäljningen ska gå till. Vi lägger upp en preliminär tidsplan, planerar fotografering och tar fram en planritning över objekten. Vi rekommenderar även homestyling som är ett effektivt sätt att höja värdet på ett objekt.

Vi arrangerar så många visningar som behövs

Dags för visningen. De flesta köpare föredrar att hemmet visas i närvaro av en mäklare. Är ägaren på plats är det ofta svårare att ställa frågor och diskutera för- och nackdelar med objektet.

När visningen är avklarad kontaktar vi alla seriösa spekulanter och ger dem relevant information för att beslutet ska underlättas. Vi gör allt för att visningen ska göra ditt hus i Gävle så säljbart som möjligt.

Budgivning

Finns det flera spekulanter? Då blir det budgivning i de flesta fall – men du som säljare har också rätt att välja en köpare om du vill ha en snabb affär.

Som säljare bestämmer du tillsammans med mäklaren hur budgivningen ska utföras. Öppen budgivning är den vanligaste metoden, där alla bud redovisas och ger spekulanterna möjlighet att bjuda över varandra. Men det behöver inte alltid vara det högsta budet som ”vinner”, säljaren bestämmer som sagt vem som ska få köpa. När säljare och köpare är överens så upprättar vi ett köpekontrakt.

Vi tar hand om pappersarbetet

När kontraktet är upprättat så är ditt hem sålt. Vi tar sedan hand om kontakter med myndigheter och bank och sköter även det övriga pappersarbetet som återstår. Vid tillträdet avslutas affären och köpeskillingen betalas.

Bostaden måste vara tömd och rejält städad när den nye ägaren tillträder. Mötet med köparen sker oftast på mäklarens kontor eller på banken. När allt är klart och nycklarna är överlämnade är din flytt juridiskt officiellt färdigställd.

Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att sälja din bostad i Gävle.

 

Mäklaren som hjälper dig till en lyckad försäljning